SFATURI PENTRU LUPTA ÎMPOTRIVA MASELOR DĂUNĂTOARE DIN PLASTIC!

SFATURI PENTRU LUPTA ÎMPOTRIVA MASELOR DĂUNĂTOARE DIN PLASTIC!

În prezent, plasticul reprezintă o amenințare reală pentru noi și pentru mediul înconjurător, pentru lumea în care copiii noștri se nasc și cresc. Unele studii estimează chiar faptul că până în 2050 vor exista mai multe materiale plastice în ocean decât pește.

Acesta este un gând cel puțin înfricoșător. Viața „fără plastic” obișnuia în trecut să fie o deviză doar pentru iubitorii produselor eco. Dar, în ultima vreme a devenit din ce în ce mai importantă și prezentă în viețile tuturor.

În calitate de părinți cu copii mici, ne-am dorit să reducem la minimum expunerea copiilor noștri la toxinele găsite în materialele plastice.

Proiectul DAVIDANDTHEA.COM este bazat pe pasiunea de a ajuta mediul înconjurător cu produse și procese ecologice. De la bun început am ales toate mărcile noastre pentru a ne asigura că de la metodele de producție, până la materialele utilizate și chiar până la ambalajele noastre, susținem mediul înconjurător.

Până și supermarketurile și autoritățile ajută acum activ în lupta împotriva plasticului prin reducerea plasticului din ambalajele. Iar pungile de transport sunt de asemenea tot mai puțin realizate din plastic. Consumatorii devin mult mai conștienți de consumul de plastic și de daunele realizate de acest material.

Noi venim in ajutorul dumneavoastră cu o serie de sfaturi și produse ce vă vor ajuta să reduceți consumul de plastic din viața voastră.

"Drink for health!"

PET-urile și paiele de plastic sunt în fruntea produselor în ceea ce privește consumul de plastic. Așadar, luptei împotriva plasticului începe tocmai de aici. Multe lanțuri de produse alimentare și producători de băuturi de înaltă calitate au scăpat de paiele de plastic și recipientele pentru băuturi din plastic.

Aceștia folosesc produse de unică folosință, ambalaje de unică folosință, tocmai pentru a favoriza mediul înconjurător, pentru a oferi alternative mai durabile. Propria casa nu ar trebui să fie diferită. Schimbarea oricărei sticle de apă din plastic sau a paielor de plastic va face ca drumul să nu mai pară atât de lung, în combaterea acestei probleme.

Liewood, brandul nostru de top pentru alternative la plastic în ceea ce privește produsele pentru masă, oferă câteva soluții inovatoare: seturi de masa, pahare shippy, capacul de silicon Ace Tots Liewood și multe alte produse geniale și aflate acum la îndemâna oricui. Acestea vă permit să convertiți cu ușurință orice ceașcă sau pahar într-o cană prietenoasă pentru copii și pentru mediul înconjurător. Iar capacul pur și simplu se întinde și prinde instantaneu partea de sus a oricărei căni, pentru a preveni vărsarea.

Pentru cei mici, esențial pentru atunci când îi trimiteți la școală, există recipientul pentru apă din oțel, un recipient reutilizabil: sticlele Liewood Anker.

Sticlele minunate Liewood Anker păstrează lichidul cald până la 12 ore sau rece timp de 24 de ore. De asemenea, vin într-o serie de modele perfecte, cu posibilitatea de a adăuga atât capace sport, cât și capace din oțel, făcându-le astfel practice pentru copii și pentru adulți.

Vrem să ajutăm întreaga familie să se elibereze de plastic, nu doar să ne concentrăm asupra celor mici, Liewood oferă chiar și produse alternative fără plastic pentru părinți. Încercați paharul din otel inoxidabil pentru a înlocui o ceașcă de cafea. Obțineți o cafea caldă și în același timp în care o savurați, faceți ceva și pentru a proteja planeta.

Atunci când mănâncă acasă, în general, familiile stau departe de plastic, cu toate acestea, când este momentul să iei mâncarea la pachet, pe drum, plasticul începe să intre în prim plan. Înțelegem că pregătirea mâncărurilor și stocarea lor este esențială atunci când ieșim afară cu cei mici, pentru a le asigura gustările necesare. Însă putem găsi și aici alternative pentru recipientele din plastic.

Faceți pachetul de prânz și bucurați-vă de distracție și de o alternativă eco cu ajutorul cutiei de prânz Vita din silicon BPA FREE Liewood. Aceste superbe cutii vin cu o formă de ursuleț panda draguț pe ele, pentru a-l face pe micuțul tău să zâmbească și pentru a crea satisfacție la orice vârstă.

Toate cutiile sunt din silicon BPA FREE și fără toxine!

Acestea sunt în siguranță chiar și când le băgați în mașina de spălat vase, ba chiar și în cuptor!

Mai trebuie să spunem ceva pentru a vă convinge de utilitatea lor?

Achiziționați-le acum!