Stând acasă? Ghidul nostru pentru menținerea veseliei in casa

Stând acasă? Ghidul nostru pentru menținerea veseliei in casa

A rămâne acasă este noua noastră realitate chiar acum. Cu magazine, cafenele, centre de joacă și școli închise, cu toții ne simțim cam copleșiți de perspectiva de a menține copiii fericiți și distrați zilnic. În timp ce lucrurile pot deveni puțin agitate și necesită niște jongleuri inteligente (și multa cafea), avem credința că dacă rămânem împreună, putem să ieșim din asta. Acesta este motivul pentru care ne împărtășim cele cinci sfaturi încercate și adevărate, pentru a rămâne „înăuntru” cu copiii.

FACETI UN PROGRAM

Cu gradinitele și școlile închise, poate doriți să vă gândiți la crearea unui program de urmat, care poate fi adaptat pentru vârsta și stadiul copiilor dvs. Amintiți-vă însă, jocul este baza pentru învățarea celor mai mici de 5 ani, așa că asigurați-vă că includeți timp liber în grădină, momente calme cu puzzle-uri sau jocuri, precum și oportunități de a obișnui, a colora.

ADAPTAREA SPATIULUI

Mulți dintre noi pe tot globul ne adaptăm casele pentru a facilita funcționarea de la distanță, așa că luați în considerare modificările și pentru noile rutine ale celor mici. Dacă nu au o sală de joacă desemnată, creati împreună un loc in casă pentru ca aceștia sa aiba propriul lor spatiu de joaca. Covoarele puzzele Toddleking pot fi o modalitate de a crea un spatiu sigur si placut pentru micutii.

Un sfat davidandthea: așezați o saltea Play&Go pe holurile intr-un spatiu neglijat pana acum și jucați Cosmic Kids Yoga pe Youtube. Treizeci de minute de întindere, respirație și povestire cu copiii dvs. sunt minunate pentru suflet!

ROTEAZĂ JOCURILE LOR

Ați auzit vreodată expresia „Nu am cu ce să mă joc!” Da, și noi. De multe ori copiii au atât de multe jucării încât nu mai sunt încântați de ei. Suntem adevărați credincioși în a face mai puține jucării disponibile la un moment dat și apoi le schimbăm frecvent pentru alții. Acum este un moment bun pentru a-și roti jucăriile în mod regulat, în special obiectele mari. Într-o zi scoateți garajul și mașinile, următorul mută bucătăria și joacă mâncarea într-o poziție primordială pentru joc. Le va plăcea să redescopere toate acele lucruri care au fost uitate de vârstă.

CLASE INTERACTIVE

Există o întrerupere totală a celor mici care socializează în afara casei, dar aceasta nu împiedică oamenii să inoveze rapid, schimbând modul în care oferă servicii copiilor. Hartbeeps at Home s-a lansat pe youtube, iar Rhyme Time își trimite emailurile săptămânal. Numeroase antrenori personali, inclusiv Lauren Drinkwater și Little Gym, transmit cursuri online de exerciții familiale, iar profesorii oferă lecții gratuite pentru toate vârstele prin Zoom. Ca echipă, suntem înlăturați de micile afaceri care se ridică prin asta și că ne gândim mereu la copii.

Nu se poate nega faptul că această schimbare în viață este o provocare. Este neobservant și nu este necunoscut, dar putem avea un control și să ne asumăm propriile case. În calitate de părinți, dorința noastră de la DAVIDANDTHEA este ca noi toți să putem face zilele ușoare și distractive cu copiii, în ciuda circumstanțelor dificile. De la noi, la tine: putem face acest lucru.

Articolele noastre IDEAS se bazează pe experiențele noastre proprii ca părinți și nevoia de a găsi lucruri superbe, cu adevărat utile pentru copil.

Acesta este motivul pentru care veți găsi întotdeauna alegerile noastre preferate sub sfaturile noastre. Da, suntem bine cu tine.