Dr. Elena Tambrea

Nutrition & Health Coach

Detalii

Pornind de la o valoare identitară, și anume săntatea, și-a dat seama că misiunea ei este să ajute oamenii cu probleme alimentare să își găsească acel echilibrul nutrițional propriu cu ajutorul căruia să redevină sănătoși și fericiți în pielea lor.


Pe lângă activitatea desfășurată în cadrul Clinicii de Nutriție KiloStop ca medic nutriționist, Elena face parte și din echipa Academiei de Nutriție “Sănătate, Te iubesc!” unde predă 2 module: "Nutriția gravidei și lauzei" și "Nutriția terapeutică în prevenția bolii canceroase".


Crede cu tărie în educație și cu precădere, în educația nutritionala a copiilor. Prin tot ceea ce face reprezintă o sursă de inspirație pentru cei din jur și și este de cele mai multe ori elementul motivator pentru că aceștia să se ambiționeze tot mai tare și să își atingă obiectivele.


Are un spirit civic foarte dezvoltat și speră că prin toate acțiunile de voluntariat făcute în cadru programului “Școala Altfel” să ajute la construirea unei lumi mai bune și mai sănătoase.


Iubește cu adevărat natura, animalele și mișcarea, ghidându-și viața în armonie cu aceste trei pasiuni. 


Conecții

Clinica de Nutriție KiloStop

www.kilostop.ro