STRESS-FREE MOTHERHOOD
5 sfaturi pentru o rutină eficientă de îngrijire a copilului în prima lună de viață
Dragă mamă,
Primul an de viață al unui copil aduce multe emoții și provocări. Îngrijirea micuțului tău în primele luni este o experiență minunată, dar poate fi și uneori copleșitoare. Pentru a te ajuta să te adaptezi la această nouă etapă, am pregătit câteva sfaturi utile pentru o rutină eficientă de îngrijire a copilului în prima lună de viață:
De ce este MODU o jucările perfectă pentru cei mici. Explicaţiile date de un psihoterapeut
Seturile MODU promovează activ dezvoltarea fizică și motorie a copiilor, fiind o jucărie care transformă curiozitatea în distracție. Un psihoterapeut pentru copii explică avantajele pe care jucăriile MODU le aduc celor mici. Hannah Harboe, fondatorul Børnefyssen, o clinică de psihoterapie pediatrică din Copenhaga, spune că mereu caută pentru cei mici jucării şi instrumente care pot motiva copii.
Cum alegi cel mai bun biberon pentru bebeluşul tău
Cum alegi cel mai bun biberon pentru bebeluşul tău? Iată o întrebare la care mămicile căută, frecvent, un răspuns. Şi, după ce au schimbat multe biberoase şi au cheltuit o mulţime de bani pe produse care nu sunt potrivite pentru cel mic, ele ajung la o concluzie importantă: calitatea trebuie să primeze.
Îţi oferim, prin urmare, o serie de sfaturi de care să ţii cont atunci când alegi un biberon pentru micuţul tău. De asemenea, îţi oferim o soluţie inovativă de biberoane din silicon.
Cele mai frumoase idei de cadouri de Moş Nicolae pentru copii în 2021
Nu mai este mult şi vine Moş Nicolae. Pe 5 decembrie 2021, seara, toţi copiii îşi vor pregăti ghetuţele, în speranţa ca a doua zi de dimineaţă, pe 6 decembrie 2021 le vor găsi pline cu cadouri de la Moş Nicolae. Aşadar, v-am pregătit o serie de idei de cadouri de Moş Nicolae pentru copii în 2021.
Nu mă bag la “parenting”, ci vă spun doar o poveste
Am cunoscut-o pe Corina, de la David and Thea, la târgul pentru copii “Alist Kids”, organizat anul trecut de www.alistmagazine.ro. Produsele ei însă,
Stresul în vreme de pandemie
Suntem conștienți cu toții că în prezent există mai multe situații de crize. Există Coronavirus-ul și există reacțiile oamenilor la acest virus care provoacă panică, lipsuri, izolare și situații economice de necontrolat.
Tot ce trebuie să știi despre hipotiroidimul congenital
Probabil că știi sau poate că nu, România este numită "țara cu gușă endemică". Gușa reprezintă mărirea de volum a glandei triode, cea mai frecventă cauză de apariție a acestei boli fiind lipsa de iod din sol și apă.
Alimentația și fertilitatea
Dacă îți dorești un copil și lună de lună aștepți cu nerăbdare să vezi cele două liniuțe pe testul de sarcina, acest articol îți va fi de folos. Îți promit.
Sarcina la 40 de ani. Vis sau realitate?
Trăim niște vremuri în care majoritatea femeilor își doresc să aibă o carieră de succes, să arate și să se simtă senzațional în pielea lor, să întrețină o casă primitoare și să aibă rolul de cea mai bună soție, mama, prietenă sau colegă.
5 SFATURI PENTRU A AMENAJA O CAMERA DE COPIL ATEMPORALĂ
Înainte de a va povesti orice altceva, trebuie să vă mărturisesc că din secunda în care am devenit mama, iar asta s-a întâmplat în urmă cu 3 ani, interesul meu vizavi de decoratul camerelor de copii, a crescut la cote maxime… Practic, aș face asta de dimineață și până la lăsarea serii, atât de tare mă încântă și entuziasmează procesul.
Cum să faci față epuizării emoționale în rolul de părinte
Epuizarea emoțională e ca și cum... Ca și cum muți un munte de nisip cu o găletușă. Ca și cum te îndrepți către vârf cu pietre în spate. Ca și cum jonglezi cu zeci de mingi și tot scapi câteva. Ca și cum vorbești și îți auzi doar ecoul. Toate acestea în timp ce un critic interior se uită la tine cu ochi duri și un judecător interior stabilește cum și ce nu e conform așteptărilor și standardelor.
Diastază abdominală - cum ne recuperăm după naștere
Pe măsură ce înaintezi în călătoria uimitoare a sarcinii, este important să accepți și să înțelegi că minunatul tău corp trece printr-o metamorfoză extrem de frumoasă, dar plină de schimbări (balonare, constipație, picioare umflate etc.).
Tips & tricks pentru relația de cuplu după nașterea copilului
Să devii părinte este o experiență uimitoare, însă, să fim sinceri, poate fi o adevărată provocare pentru viața de cuplu. Puține lucruri testează o căsnicie la fel de mult cum o face venirea unui copil. Trecerea de la un rol oarecum simplu de „soț și soție” la unul mult mai complex de „tată și mamă” nu este întotdeauna o tranziție ușoară.
Dezvoltarea oculară de la naștere la 1 an
Ce e mai frumos decât să comunici cu copilul tău din primele zile postpartum?
Să călătorim cu copilul e o adevărată provocare
Sinceră să fiu, nu cred că există vreo "rețetă" standard care să se aplice oricărui copil atunci când vine vorba de călătorit (cu mașina, cu avionul sau cu orice alt mijloc de transport). De altfel... cam așa stau lucrurile și în toate celelalte aspecte legate de parenting, nu doar în ceea ce privește călătoriile
PRIMA SĂPTĂMÂNĂ ACASĂ A NOU NĂSCUTULUI
În primele săptămâni de viață, nou născutul învață să se adapteze la mediul extern și să răspundă la stimulii primiți. Este o perioadă de adaptare, atât pentru copil, cât și pentru proaspeții părinți, perioadă în care este pusă la încercare abilitatea de a se adapta și a face față situațiilor noi.
Educația Montessori în primii ani de viață ai copilului
În societatea de astăzi, cu atât mai mult după o perioadă în care am fost nevoiți să ieșim din tipare și să dăm dovadă de o adaptabilitate nemaiîntâlnită, modelul de educație Montessori vine în sprijinul părinților încă de la nașterea copilului. Chiar dacă mulți dintre părinți se gândesc la acesta ca la un program întâlnit doar în școli și grădinițe, el poate fi aplicat și acasă, încă din primele luni de viață ale micuțului.
Tratamentul perfect pentru colici
Dacă într-un articol trecut povesteam despre ce sunt colicile și cum poți să îi recunoști (click aici pentru a citi articolul "Colicile. De la mit la adevăr."), astăzi venim în ajutorul tău cu sfaturi practice pentru calmarea și tratarea acestora.
Implicațiile disruptorilor endocrini asupra copilului tău
Nu este un secret că există multe substanțe dăunătoare organismului, prezente în produsele pe care le folosim zi de zi: de la medicamente și produse cosmetice până la ambalajele din plastic ale alimentelor pe care le consumăm.
Tot ce trebuie să știi despre diversificarea la bebeluși
Când încep diversificarea? Ce alimente am voie să îi dau și când le introduc în alimentația copilului? Pasez mâncarea sau nu? Acestea sunt întrebările pe care și le pune orice mamă la început de drum și cumva este normal pentru că rolul de mămică reprezintă încă o necunoscută.
Cum să amenajezi o camera de bebeluș în 3 pasi
În cei doi ani de când am devenit mamă, am învățat multe lucruri. Stiu să pregătesc biberonul perfect în timp record și nu uit niciodată să păstrez o jucărie noua.
Soarele: benefic sau nu pentru gravide?
Ne-am obișnuit să auzim tot mai des cât de dăunător poate fi soarele pentru pielea noastră, însă foarte puțini specialiști vorbesc de faptul că el poate înseamna sănătate.
10 lucruri incredibile despre laptele de mama
Toată lumea știe că alăptarea este modalitatea de a-i oferi bebelușului tău cel mai bun start în viață. Și toată lumea știe că laptele de mama este cel mai bun aliment pentru puiul de om.
Modificările vederii în sarcină
După cum bine știi, sarcina este o perioadă în care apar multiple dezechilibre hormonale, ace-stea putând afecta și acuitatea vizuală.
Cum previi durerea de spate in timpul sarcinii.
Corpurile noastre trec printr-o metamorfoza uimitoare in timpul sarcinii. Este important insa sa nu te lasi luata de acest miraj si sa fii pregatita atat fizic, cat si mental pentru schimbari majore ce se vor intampla in doar cateva luni.
Parents as mirrors for their children
Casa bântuită sau casa oglinzilor? întreabă mama în fața parcului de distracții. Casa oglinzilor, răspunde Eva plină de entuziasm.
Colicile. De la mit la adevăr.
Bebeluşii plâng din diverse motive: de la foame până la senzaţia de frig, oboseală, căldură excesivă sau necesitatea schimbării scutecului. Cu toate acestea, un sugar poate plânge şi după ce este hrănit, curăţat şi îngrijit corespunzător, caz în care cel mai probabil suferă de colici abdominale.
“The new normal”
„Singurul lucru de care trebuie să ne temem, este frica în sine” a fost un adevăr profund exprimat de Franklin D. Roosevelt în discursul său inaugural despre Marea Criza Economica din 1923.
Implicatiile inflamatiei asupra sanatatii bebelusului
Ca mamica sunt convinsa ca iti doresti sa-i asiguri tot ce-i mai bun bebelusului tau. Aceasta dorinta a aparut inca din momentul in care ai aflat ca esti insarcinata.
Pregnant and Flawesome
Greetings, viitoare mamici! Astazi vreau sa va povestesc despre cateva aspecte cheie din rutina mea din perioada sarcinii. Motivul pentru care am ales acest
O altfel de surpriză de ziua copilului!
DAVIDANDTHEA lansează platforma educationala „Stress-Free Motherhood”!
10 trucuri pentru proaspetele mămici
A fi mămică este o adevărată provocare, indiferent de împrejurări și timpul în care micuțul sosește pe lume. Însă, a naște în perioada aceasta este parcă de neînchipuit.
Stând acasă? Ghidul nostru pentru menținerea veseliei in casa
A rămâne acasă este noua noastră realitate chiar acum. Cu magazine, cafenele, centre de joacă și școli închise, cu toții ne simțim cam copleșiți de perspectiva de a menține copiii fericiți și distrați zilnic.
Flacoanele de hrănire BORRN - un produs special pentru cei mici
Cu toții ne-am făcut griji cel puțin odată cu privire la biberoanele celor mici. Dacă sunt suficient de curate, dacă sunt din materiale non-poluante, dacă sunt
Beneficiile jucariilor Modu
Modu este un kit care conține piese de jucărie care ajută la dezvoltarea competențelor motrice ale copiilor. Modu este un kit care conține diferite cuburi de burete tactil, piese conectoare
10 citate care celebrează frăția și iubirea între frățiori
"Binecuvântată este casa în care sunt piciorușe mici și râsete zglobii". Într-adevăr, atunci când ai copii în casă, totul se transformă, iar asta este valabil nu doar pentru noi, părinții.
De ce să faci mișcare în timpul sarcinii și ce anume să eviți?
Mișcarea este extrem de importantă în perioada de sarcină. Aceasta te ajută într-o mulțime de moduri și există foarte multe beneficii pentru a fi activă în perioada sarcinii.
5 piloni principali ai unui somn liniștit pentru bebeluș
Somnul este o latură în care toată lumea ar putea fi expert, se pare. Cu toții dormim, nu-i așa? Deci am putea considera că știm despre ce e vorba atunci
Mulțumiri comunității David&Thea pentru un prim an pe piață!
WOW, încă un an a zburat ca din pușcă, iar noi am aterizat în 2020. De-a lungul sărbătorilor (când copiii stăteau liniștiți vizionând filme de Crăciun) ne-am gândit cât de grozav a fost 2019 la David & Thea, primul nostru an pe piață.
REINVENTAREA JOCULUI ACTIV PRIN MODU
Moș Nicolae și Moș Crăciun au o surpriză extrem de plăcută pentru cei mici în acest an. Sărbătorile sunt aproape, iar Moș Nicolae deja se pregătește să-ți umple ghetuțele lustruite
DIFERENȚA ÎNTRE COLANȚII BLANQI
Principala diferență între cele două perechi de colanți este în zona burticii / torsului. Designul este conceput astfel încât să nu existe presiune sau etanșare pe burtă. Există o compresie semnificativ
SFATURI PENTRU LUPTA ÎMPOTRIVA MASELOR DĂUNĂTOARE DIN PLASTIC!
În prezent, plasticul reprezintă o amenințare reală pentru noi și pentru mediul înconjurător, pentru lumea în care copiii noștri se nasc și cresc.
3 MOTIVE PENTRU CARE IUBIM BUMBACUL ORGANIC
Bumbacul este un material extrem de familiar pentru noi toți. Este extrem de ușor să ne uităm în jur și să descoperim cât de prezent este bumbacul în viața noastră de zi cu zi.
ZIUA MONDIALA A MEDIULUI
In fiecare an pe 5 iunie sarbatorim Ziua Nationala a Mediului, suntem incantati sa putem ajuta sa creem un mediu mai bun prin intermediul produselor
DAVIDANDTHEA.COM
Suntem încântați și entuziasmați să vă prezentăm magazinul nostru online, exact la timp pentru PASTE! În ultimul an am fost ocupați de descoperirile noastre
Afişare 1 - 45 din 45 (1 pagini)