WOW, încă un an a zburat ca din pușcă, iar noi am aterizat în 2020

De-a lungul sărbătorilor (când copiii stăteau liniștiți vizionând filme de Crăciun) ne-am gândit cât de grozav a fost 2019 la David & Thea, primul nostru an pe piață.

De la lansarea platformei, până la prima comandă, iar mai apoi la cele câteva sute care s-au adunat. De la primii clienți la primirea mai multor membri în comunitatea David & Thea.

De fapt, acum suntem deja câteva sute de oameni interesați de viețile noastre și ale bebelușilor noștri și de standardele de calitate din viața de zi cu zi.

De aceea noi, la David & Thea am făcut deja planurile pentru 2020, lucrând din greu pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

Totuși, acest an a fost unul frumos, iar noi credem că anul 2020 va fi unul de mulțumire. David & Thea, brandul nostru de suflet, începe să prindă contur și să-și formeze aripi.

Tocmai de aceea, am dedicat acest articol VOUĂ: Clienților David & Thea, oamenilor care ne-au fost alături și care au avut încredere în produsele noastre.

Vrem să vă spunem un mare MULȚUMESC din tot sufletul, din partea echipei David & Thea.

Am lansat pentru voi site-ul, pagina noastră de Facebook, acolo unde comunitatea începe deja să interacționeze, dar și nenumăratele colecții de produse gata să vă facă vouă și bebelușilor voștri viața mai ușoară.

Așadar, nu putem decât să ne bucurăm de realizările anului 2019. Apreciem fiecare mic moment pe care îl împărtășiți cu noi și dorim să vă asigurăm că facem tot posibilul ca inspirația și dorința de perfecțiune pentru produsele noastre să ne se oprească aici.

Mulțumiri speciale se duc și către cei ce și-au rupt din timpul lor și ne-au lăsat recenzii cu privire la produsele cumpărate și testate din gama David & Thea. Nu am avea cum să ne bucurăm mai sincer și să căutăm tot timpul modalități de a îmbunătăți serviciile și produsele nostre, fără feedback-ul vostru real.

Așadar, încă un rând de aplauze și mulțumiri pentru voi.

Ne reamintim cu drag și fiecare eveniment la care brandul David & Thea a fost prezent, fiecare moment petrecut alături de oameni dragi. Nu avem cum să uităm X'mas WoW Brunch sau colaborările cu atâția oameni frumoși în cadrul proiectului Stem Sure.

Nici Baby Boom nu a trecut neobservat, evenimentul unde toți părinții creativi și drăgăstoși s-au bucurat de reduceri masive la produsele David & Thea. Toate acestea și multe altele, pe care împreună le-am împărtășit cu drag, aduc pe chipul nostru zâmbete.

Și ne dau forță pentru un 2020 și mai plin. Așadar, de abia așteptăm să vedem ce ne-a așezat destinul pe foaie pentru acest an. Sperăm ca indiferent ce va fi, să vă avem în continuare alăuri în număr cât mai mare.

Mulțumim!