Desi lucrurile au inceput sa se mai relaxeze, efectele COVID-19 se resimt in continuare. Atat la nivel de individ, cat si la nivel de comunitate. Chiar daca a imprastiat mai repede decât ne-am fi putut gândi vreodata confuzie, panica si frica unui viitor incert, un lucru este sigur: tine doar de noi cum alegem sa traim mai departe.

Pentru DAVIDANDTHEA, izolarea a fost un moment propice: am reflectat si am pus pe hartie motivele pentru care am startat acest business. Nu a fost doar despre vânzări și profituri, ci mai degraba a fost despre "sinceritate", „empatie”, „ajutor” și "credibilitate".

Vazand modul in care ne-a impactat COVID-19 si stiind schimbarile si provocarile care vin odata cu copilasul, ne este mai clar ca niciodata ca trebuie sa le susținem si sa le ajutam pe mamici să traiasca în continuare o viață fericită, sigură, plina de experiențe minunate alaturi de familia lor.

Nu putem face asta singuri, asa ca am cerut ajutor.

Am fost placut surprinsi sa vedem cati oameni minunati s-au alaturat acestei initiative. Am strans in jurul nostru numerosi experti din domenii precum psihologie, nutritie, medicina, educatie, miscare, parenting, design interior, fasion, jurnalism, care au un tel comun: sa ajute la crearea unei viitoare generatii mai sanatoase si mai fericite.

Acesta este cadoul nostru de 1 iunie, o platforma educationala pentru mamici relaxate si informate!

Odata cu aceasta platforma vrem sa cream o punte pentru ca pozitivismul si siguranta să își facă loc din nou în viata noastra. Sa adăugam "textură" conținutului online și experiențelor pe care mamicile le vor trăi impreuna cu noi. Sa inspiram oamenii să-și creeze obiceiuri pozitive și spații sigure pentru familie și pentru cei dragi.

Cum vom face asta? Simplu! Invitand experti să scrie despre subiecte de interes pentru parinti in fiecare zi de marti si joi.

Bazate pe cercetari recente, precum si pe experientele lor ca profesionisti, informatiile si sfaturile oferite ne vor ajuta sa ne îmbunătățim experiența de părinti și sa cream un mediu propice pentru cei mici, să se dezvolte armonios și în siguranță.

Vom avea doctori și specialiști în sănătate care vor scrie sfaturi avizate despre îngrijirea în perioada prenatală, despre postpartum, despre îngrijirea bebelușilor și sfaturi despre dezvoltarea copiilor.

De asemenea, vom avea specialiști în design interior care ne vor vorbi despre tendințe și despre modul în care putem asigura un spațiu creativ si armonios pentru copii, în casa noastră.

Vom avea influenceri în zona de parenting și persoane publice, ce ne vor ajuta prin împărtășirea experienței lor cu cei mici, în familie.

Toate acestea pentru fericirea copiilor de azi si a adultilor de maine, chiar si in acest context incert. Haideti sa nu lasam fericirea in mainile hazardului, ci sa o construim impreuna. Prin obiceiuri sanatoase si alegeri responsabile. Prin zile pline de zambete si emotii constructive. Prin educatie.

Fa cunostinta chiar acum cu expertii DT.