Cu toții ne-am făcut griji cel puțin odată cu privire la biberoanele celor mici. Dacă sunt suficient de curate, dacă sunt din materiale non-poluante, dacă sunt sănătoase pentru a fi utilizate și alte asemenea întrebări.

Ei bine, odată ce veți descoperi produsul de astăzi, nu veți mai avea aceste griji. Astăzi discutăm despre flacoanele de hrănire special concepute de Borrn.

Flaconul de hrănire Borrn a fost conceput atât pentru copil, cât și pentru părinți, din dragostea de a oferi un produs original și prietenos.

Care sunt avantajele acestui tip de produs?

Avantajele sale pentru părinte: Produsul are o latură estetică asemănătoare obiectelor de uz casnic, fiind extrem de bine integrat în designul mobilierului. Acest lucru conferă un aspect cu adevărat unic, care este intenționat mai sofisticat decât alte produse pentru bebeluși.

Limbajul de design, forma ovală-circulară, a condus, de asemenea, către o funcționalitate ergonomică, oferind o zonă sigură pentru prindere. Iar baza non-circulară previne, de asemenea, răsturnarea sau rostogolirea sticlei.

Avantajele pentru copil: În crearea produsului s-au utilizat materiale și tehnici care să asigure că acest flacon este unul dintre cele mai igienice produse de pe piață. Conținutul sticlei nu vine niciodată în contact cu plasticul, fiind realizat doar din silicon de calitate medicală fără BPA.

Având în vedere filosofia brandului mamă, axată pe designul conștient, Borrn a conceput un produs care poate fi actualizat pe măsură ce copilul crește sau un produs care se poate transmite copiilor viitori. Siliconul poate rezista la temperaturi extreme, ceea ce înseamnă că aceste sticle pot fi sterilizate în mod repetat, cu puțină uzură sau mai deloc.

Peretele sticlei a fost intenționat făcut mai gros decât este standard, promovând în continuare longevitatea.

Având în vedere sustenabilitatea, toate dimensiunile sticlei, tipurile de capac, tetinele și atașamentele au fost concepute să funcționeze împreună, asOel încât sticla să poată crește odată cu copilul, sporind în continuare longevitatea produsului.

Cum a luat naștere Flaconul pentru Hrănire Borrn?

La dezvoltarea gamei Borrn, a fost important pentru producător să creeze produse care ajută la demontarea stereotipurilor de gen, sau cel puțin a ideilor preconcepute precum: „albastru este pentru băieți și roz este pentru fete”.

Pentru a realiza acest lucru, s-a aplicat un proces de eliminare a culorilor. Prin eliminarea nuanțelor folosite de alte mărci, culorile cunoscute pentru a face bebelușii să plângă și cele legate de stereotipurile de gen s-a putut realiza în mod natural produsul, cu cele mai potrivite culori.

Poate că tocmai de aceea, Borrn este un studio de creație câștigător de premii la diverse concursuri care promovează sustenabilitatea, designul conștient și impactul pozitiv în viața utilizatorilor.