Dr. Lavinia Stejereanu

Endocrinology and Metabolism Specialist

Detalii

Este mama Corinei Ioana și de mai bine de 6 luni testează pe pielea ei toate provocările de proaspătă mămică. Este medic specialist endocrinologie și din anul doi de rezidențiat lucrează în cadrul Clinicii de Nutriție KiloStop că medic nutriționist.


Încă din facultate a pasionat-o pediatria, dar în ultima clipă s-a răzgândit și a ales endocrinologia. Tot răul spre bine, căci astfel a avut ocazia să aibă și pacienți adulți și pacienți copii, să își explice mai bine cum funcționează corpul uman și să aibă o abordare holistică atunci când vine vorba de toți membrii familiei.


Pasiunea pentru mâncare o are din copilărie (dovezi se găsesc pe blogul ei culinar bucatarsubacoperire.blogspot.com ) iar cea pentru medicină a apărut undeva prin clasa a VII-a. A fost suficient de încăpățânată să se țina de ambele din dorința de a-i ajută pe oameni să ducă o viață mai sănătoasă și mai fericită.


De când este mămică simte nevoia și mai mult să facă acest lucru în afara cabinetului. Cu ajutorul acestei platforme, vrea să ofere mămicilor și viitoarelor mămici atât idei și soluții la problemele de zi cu zi, cât și informații medicale de calitate, într-o formă ușor de citit. 

Conecții

Clinica de Nutriție KiloStop

www.kilostop.ro