Regulament Giveaway

Concurs aniversar - 2 ani - David and Thea


1.Organizatorul concursului

Concursul este organizat de compania LABEL 29 ONLINE SRL cu sediul Principala 59, Pausaesti Maglasi, Valcea cu scopul de a promova produsele magazinului online davidandthea.com.

Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii.

Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public conform legislaţiei aplicabile în România.

2.Locul de desfășurare a concursului

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina web www.davidandthea.com

3.Perioada de desfășurare

Concursul aniversar – 2 ani – David and Thea se desfășoară în perioada 27 martie – 27 aprilie 2021, inclusiv. Vor fi desemnați 4 câștigători, cu ajutorul aplicatiei random.org.

4.Condiții de participare

Fiecare participant trebuie să respecte următorii pași pentru a se înscrie la concurs:

  • Să acceseze pagina web www.davidandthea.com
  • Să completeze formularul de pe site cu datele personale (nume, prenume, adresa de email și telefon) și să răspundă la întrebarea: Care a fost cel mai emoționant lucru pe care ți l-a spus copilul tău?

5.Premiile oferite

Premiile oferite constau în 4 vouchere de cumpărături pe site-ul nostru - www.davidandthea.com în valoare de 1000 lei fiecare (total valoarea premii: 4000 lei).

Vom oferi un premiu săptămânal - voucher 1000 lei, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți folosind aplicația random.org

6.Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie.

7.Anunțarea câștigătorilor

Lista completă a participanților va cuprinde toate persoanele care au completat formularul de înscriere și au răspuns la întrebare: Care a fost cel mai emoționant lucru pe care ți l-a spus copilul tău?

Săptămânal, vom centraliza lista tuturor participanților, iar câștigătorul va fi extras prin tragere la sorți și îl vom anunța pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

8.Intrarea în posesia premiilor

Fiecare câștigător va fi contactat în privat, iar după alegerea produselor de pe site-ul nostru, le vom livra prin curier la adresa furnizată.

Dacă persoana declarată câştigătoare nu confirmă (pe Facebook) în termen de maximum 3 zile de la data afişării rezultatului concursului, premiile câştigate de persoanele în cauză se vor redirecţiona către persoanele următoare din lista.

9.Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.

10.Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi va asuma nici o răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.

Organizatorul nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.

Organizatorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.

Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un mesaj/răspuns participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.

Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.

Organizatorul nu este raspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din această acţiune.

11.Contact

LABEL 29 ONLINE SRL

RO35845830

Principala 59, Pausesti Maglasi, Valcea.

0748111888

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, puteți contacta departamentul de marketing:

info@davidandthea.com