Nu mai este mult şi vine Moş Nicolae. Pe 5 decembrie 2021, seara, toţi copiii îşi vor pregăti ghetuţele, în speranţa ca a doua zi de dimineaţă, pe 6 decembrie 2021 le vor găsi pline cu cadouri de la Moş Nicolae. Aşadar, v-am pregătit o serie de idei de cadouri de Moş Nicolae pentru copii în 2021.

Vi se pare dificil să vă uitați prin ghiduri uriașe cu jucării și să găsiți cele mai bune idei de cadouri şi jucării pentru Moş Nicolae în 2021? Unde poți găsi mai exact o jucărie rezistentă, de bună calitate? Cu ce mărci se va juca copilul tău ani de zile? Întotdeauna suntem bucuroși să dăm o mână de ajutor Moș Nicolae!

Mini-ghidul cu idei de cadouri pentru Moş Nicolae

De fapt, am realizat pentru părinţi un mini-ghid cu jucării pentru cadourile de Moş Nicolae, doar pentru acele momente în care îndoiala apare! Imprimați această foaie, pe care o veţi găsi la finalul articolul, puneți-o în cutia de scrisori și apoi cereți-i copilului să vă ajute să colectați poșta. Fiul sau fiica ta va descoperi noua noastră broșură cu idei pentru cadouri de Moş Nicoale și poate începe cu bucurie să taie și să lipească diverse articole din selecția noastră frumoasă de jucării dura-bile!

Broșură cu cadouri de Moş Nicolae

Iată poți găsi în această broșură cu cadouri de Moş Nicolae oferită de concept store-ul DAVIDANDTHEA!

Vezi broșura aici

Jucăriile MODU, prefecte pentru cadoul de Moş Nicolae

MODU este exemplul perfect de joc deschis. Copilul tău poate folosi aceste blo-curi moi pentru a construi și a crea ore în șir. Odată s-ar putea să proiecteze un pod balansoar, data viitoare o mașină și apoi cine știe, poate chiar vor crea o ra-chetă? Nu există limite în modul în care vor fi stimulate atât abilitățile lor creative, cât și cele motorii.

De ce crede chiar și Mos Nicolae că părinții vor fi de acord cu MODU?

MODU este o jucărie grozavă pentru cei mici de la vârsta de 6 luni până la 6 ani. Blocurile modulare sunt, prin urmare, durabile și vor rezista ani de zile, oferindu-vă o jucărie cu adevărat durabilă pentru casa dumneavoastră.

Dacă eşti în căutarea unui cadou sustenabil şi smart de Moş Nicolae, setul MODU poate fi alegerea perfectă în 2021!

Cortul NOBODINOZ – un loc minunat de joacă în perioada sărbătorilor de iarnă

Dați frâu liber imaginației și lăsați-i pe cei mici să se joace ore în șir în colțul lor pre-ferat de joacă. Se pot ascunde, juca, citi și odihni în interiorul cortului Nobodinoz Nevada. Mai mult, acesta va aduce un plus de veselie în decorul casei.

De ce sunt părinții fericiți dacă Moş Nicolae aduce un cort?

De ce sunt părinții fericiți dacă Moş Nicolae le aduce celor mici un cort Nobodinoz Nevada? Copilul tău se poate ascunde, juca, citi și odihni în interior... plus, se potrivește perfect în decorarea casei tale, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Nu credeţi că se potriveşte perfect cu bradul de Crăciun?

Cadoul ideal de Moş Nicolae pentru fetiţe: Bucătăria Ferm Living Toro

O alegere contemporană și jucăușă de Moş Nicolae,Bucătăria Ferm Living Toro Play poate fi amplasată oriunde în casă.

Fabricată din placaj natural, această bucătărie de joacă compactă nu poate avea niciodată prea mulți bucătari, având chiuvetă și robinet, două plite, trei cârlige pentru a agăța ustensilele și rafturi de depozitare din fag masiv natural, dar ușor tonificat. Lăsând mult spațiu pentru imaginația celor mici, Bucătăria Toro Play este locul perfect pentru ca micile tale genii să modeleze și să formeze idei, pregătindu-și mesele preferate sau creând rețete fanteziste pe care să le servească oaspeților.

De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, poate deveni locul ideal unde cei mici pot pregăti prăjiturile din plastilină pentru Moş Nicolae sau Moş Crăciun.

Set de ceai Toro de la Ferm Living

Organizați de Moş Nicolae o petrecere cu ceai pentru toate personajele voastre preferate cu setul de ceai Toro de la Ferm Living .

Acest set dulce de ustensile de jucărie include o tavă, un ceainic, două căni cu linguri și un borcan de zahăr din lemn natural de fag cu detalii colorate pentru a se potrivi cu bucătăria Toro și oferă un contrast minunat. Tava poate fi atârnată de cârligele bucătăriei de joacă, iar întregul set se potrivește confortabil pe rafturile inferioare ale bucătăriei.

Adăugaţi ustensilele de bucătărie Toro de la Ferm Living!

Cu acest set de ustensile de bucătărie Toro de la Ferm Livind care include o oală de metal, tigaie, strecurătoare și o gamă de ustensile din metal și lemn, micuțul tău nu va avea nicio problemă în a-și pregăti rețetele preferate.

Așadar, când Mos Nicolae îi face cadou micuţului tău o bucătarie de jucărie, de ce sunt atât părinții, cât și copiii, foarte fericiți de asta?

Este simplu, creativitatea copiilor este lăsată să se dezvolte fără nicio limită, iar părinţii se pot bucura de „mâncărurile” şi ceaiurile servite de cei mici.

O casă de păpuși tradițională cu o notă modernă de la Ferm Living

Lăsați imaginația copilului dumneavoastră să se dezvolte cu reinterpretarea de la ferm LIVING a unei case clasice Funkis, frumos realizată din placaj natural. Având două niveluri de spațiu de locuit, această casă așteaptă să fie locuit cu toate jucăriile mici preferate de copilul dumneavoastră. Liniile simple și senzația modernistă ale acestei case de depozitare elegante vor fi cu siguranță un succes atât pentru copii, cât și pentru adulți.

De ce îi plac lui Moş Nicolae jucăriile Ferm Living?

Pe măsură ce navigăm în așteptări și vise în căutarea sensului și confortului, tânjim după o viață echilibrată, cu loc pentru haos și calm, momente de reflecție și momente de bucurie. Un loc în care să fim noi înșine, să realizăm adevărata valoare a lucrurilor și să ne simțim ca acasă. Bazat pe pasiunea pentru designul autentic și funcționalitatea clară, Ferm Living ne provoacă să modeleze viitorul și se mândresc cu crearea de produse care vă ajută să echilibrați contrastele vieții.

Formele moi, texturile bogate și culorile profunde ale Ferm Living vă permit să creați o atmosferă autentică și compusă, în timp ce formele avangardiste, modelele izbitoare și detaliile curioase adaugă o notă de neașteptat.

De la baza lor din Copenhaga, lucrează cu artizani din întreaga lume, îmbinând mentalitatea scandinavă cu abilitățile și tradițiile globale.

Își iau în serios responsabilitatea față de oameni și planetă și se așteaptă la același lucru de la partenerii lor.

Aşadar, sperăm că vă place micul ghid oferit de DAVIDANDTHEA pentru ideile de cadouri de Moş Nicolae! Ce jucărie credeţi că s-ar potrivi pentru copilul tău? Mai multe idei de cadouri pentru Moş Nicolae şi de Crăciun găsiţi în colecţia Christmas 2021!